ŞANLIURFA / SİVEREK - Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda Sınıflar arası düzenlenen Bilgi Yarışmasına katılan ve Bilgi Yarışmasında derece elde eden öğrencilerimize Ödülleri

Okul Müdürümüz Sayın Musa AYTAÇ, Okul Müdür Yardımcılarımız ve Öğretmenlerimiz tarafından takdim edilmiştir.

Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize Teşekkür ederiz.

Okulumuzda 9-10-11. Sınıflara Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri

Okulumuz Adalet Alanı Öğretmenlerinden Serdar YORGUN tarafından verilmiştir.

Eğitimi veren Serdar YORGUN Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Siverek Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 yılının 2. dönemine hazır.

Ara

Filistine Destek Kampanyamız kapsamında  Filistinde yaşanan zülme ve vahşete dur diyebilmek,

Filistin halkının yaralarını sarmak için Okulumuzda Yardım kampanyası başlattık.

Yardıma destek veren Tüm personelimize ve Öğrencilerimize Teşekkür ederiz.

Ara

2018 yılında Bilişim Teknolojileri bölümünden mezun olan Öğrencimiz Gülay ARGİN 'in yazmış olduğu AYDİLGE adlı kitabını tanıtmak için Okulumuzu Ziyaret etmiştir.

Gülay ARGİN okulumuzda yaptığı söyleşide "2018 yılında Bilişim Teknolojileri bölümünden mezun oldum öncelikle Okul Müdürümüz Musa AYTAÇ' a teşekkürlerimi sunarım.

okuma hayatımda dönüm noktası oldu ilk yazmaya başladığımda Musa AYTAÇ' ın yaptığı Okuma Dinleme salonu hayatımda çok şey değiştirdi.

okuma alışkanlığını orada elde etim. Ne kadar teşekkür etsem de az olur" İfadelerini kullandı.

Mezun öğrencilerimizden olan Gülay ARGİN'E Başarılarının devamını dileriz.

Ara

Mehmet Akif Ersoy'un Safahat eserinden hareketle, en iyi afiş ve en iyi cümle yarışması çerçevesinde yapılan çalışmalarımız.

(11-C çocuk gelişimi bölümü öğrencileri)

Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize Teşekkür ederiz.

Ara

OKULUMUZDA YAPILAN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ADLI PANO ÇALIŞMAMIZ.

Emeği geçen öğrenci ve Öğretmenlerimize Teşekkür ederiz.

Ara

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN OKULUMUZDA HAZIRLANAN PANO ETKİNLİĞİMİZ.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VOLEYBOL TAKIMIMIZ KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA YARI FİNALE YÜKSELMİŞTİR.

TAKIMIMIZA İLÇE ŞAMPİYONLUĞU YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİK VE GÖSTERİLERLE BÜYÜK BİR COSKUYLA KUTLADIK.

PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA VE YAPIMINDA GÖREV ALAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Okulumuz Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ERASMUS projesi kapsamında Romanya - Bükreş'de staj faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

Okulumuzda faaliyet gösteren

ADALET ALANI,

MUHASEBE ALANI,

ÇOCUK GELİŞİM ALANI,

HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ ALANI,

YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ ALANI,

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANLARININ tanıtımı kapsamında 9.Sınıf öğrencilerine ve velilerimize yönelik toplantımızı gerçekleştirdik.

Ağu

Okulumuz 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı için temizlik ve bakım hazırlıklarına devam ediyor. Okul Müdürümüz Musa AYTAÇ, Okulumuz aşçıları ve personelleri ile birlikte yeni eğitim ve öğretim yılı için temizlik ve bakım hazırlıklarına hız vererek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için okulumuzu hazır hale getirmeye devam ediyor. Katkısı ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakımı Bölümü öğrencileri ERASMUS projesi kapsamında Çekya'da Eğitim-Öğretim faaliyetlerini gerçekleştiriyor.